Sivut

perjantai 12. elokuuta 2011

Paluu arkeen


Karu todellisuus, loma on nyt sitten virallisesti lusittu ja mulla ensimmäinen päivä lukiossa takana. Tuntuu ettei me tehty mitään kesän aikana, okei eihän me oikeestaan mitään erikoista tehtykään itse olin "niin kiinni töissä" seli seli;) Bellan kesän agi harkkojen saldoksi jäi yksi kerta, minkäs voi kun sen tassut on niin huonossa kunnossa, katotaan koska päästään seuraavan kerran treenaamaan. Oliskin niin helppoa et sais iskiä tolle vaan jokku tossut jalkaan, mutta sitäkin on kokeiltu ja se käveli kolmella jalalla.. ehkä sen sais totutettua niin että pääsis edes kunnon lenkeille! Peppi sentäs pääsi vähän useamman kerran treeneihin ja Nekku puolestaan mätsäriin. Bellan ja Pepinkin kans käytiin muutamas mätsäris, joten ei me ihan koko aikaa laiskotella oltu. Plussana tietty kotitokoilut yms. temppuilut.

Otin tänään itteäni niskasta kiinni ja vein kaks punasta pesulle, Bella mun oli aluksi tarkotus vaan pestä kun on taas ihanat rapakelit ja sen tassut eivät todellakaan tykkää hyvää. Pesin sitten samalla koko koiran. Nekku tuli sitten juuri sopivasti sinne kattomaan kun Bella seisoskeli kylpyammeessa niin iskin sen sitten joukkoon. kaks kärpästä yhdellä iskulla;) Toi nyt oli vaan pikapesu, aikaakaan ei mennyt kun joku 10min. mutta haisevatpa likat ainakin hyvältä!

Nekku taas osoitti älykkyyttään yks päivä. Ollaan annettu sille sen ruoka kindermunassa.(=kindermunan sisälle nappuloita->heitto->N. noutaa-> avaa sen-> syö) on saanut samalla leikkiä, ruokaa ja hieman aivojumppaa vaikkei sillä kauaa mennytkään tajuta miten ne nappulat sieltä ulos tulee. No toissapäivänä sit vein tavalliseen tuttuun tapaan ruokakipon likan noukan eteen, mutta mitä tekee Nekku? juoksee täysiä olohuoneeseen hakee kindermunan jättää sen mun jalkojen juuren ja katsoo anovilla nappi silmillään. Eihän siinä muu auttanut kuin ruveta heittelemään. Toi niin nätisti sen :DIsä ja äiti toi mun tuottamana Tampereelta Bellalle ja Pepille uudet pannat;

2 kommenttia: