Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Yhdeksän hyvää ja kymmenen kirosanaa..Oonpas mä ollu laiska tän blogin kirjottamisen suhteen, en vaan kertakaikkiaan oo jaksanu tulla 8h työpäivän jälkeen enää blogia päivittelemään. Pitää vaan pitää mieles koko ajan et "uus objektiivi" johon mulla on rahat toivottavasti ens kuun loppuun mennes kerättyny;) Voisin kai kertoa tiivistetysti, mitä me ollaan puuhailtu, vaikka aika normaaliahan tää on ollu..

Tosiaan Peppi oli silloon sunnuntaina agi treeneissä, mitä nyt vähän kyselin Emmiltä et miten oli menny, niin kuulemma ihaqn hyvin, Peppi oli ollut vähän laiskalla tuulella. Ne oli tehny rataa, missä oli ollu kaikki esteet. Pepille pussi oli mukamas ollu niiin uusi ja jännä juttu vaikka on sitä harjoteltu ennestäänkin. Oli kuulemma aina kiertäny taka kautta pois ja pussin suuta oli pitänyt pitää auki. Toinen pelottava este oli sit keinu, menee se sen sata kertaa paremmin kun Bella, mut sillekkin se pitää viel laskea ja hieman on likka siinä jännittyneen oloinen.

Me suunnattiin Bellan kans sitten maanantaina kohti agility treenejä ja voin sanoa että olis voinu ihan yhtä hyvin jättää menemättä. Tehtiin jotain 1-luokan rataa,se oli tosi kivan tuntunen. Heti alkuun ennen ku ees alotettiin kerroin kouluttajalle et B.llä on ollu toi selkä jumis,et jätetään mielellään kontakti esteet välistä, lisäks yhteis tuumin päätettiin laskea rimat maahan, kun tota painoa löytyy sen verran. Lisäksi Bella arkaili edelleen tassua ja se näkyi sillä että käveli koko radan läpitte. Mulle tuli kyl jotenki hyvä mieli kun sain jutella kouluttajan kans tovin Bellan painosta, antoi hyviä vinkkejä. Lisäksi sanoi että uimista kannattaa kokeilla ja likat pääsivätkin eilen jo kaksi kertaa pulikoimaan, tänään olis tarkotus viedä sitten noita merenrannalle uimaan. Vielä kun sais B.lle jostain halvalla pelastusliivit, ehdotuksia? Kouluttaja oli kyllä ihan ihmeissään kun kuuli että kauanko ollaan tota koiraa yritetty saada laihtumaan, sanoi että kannattaa käyttää verikokeilla et ei vaan oo mtn kilpirauhasen vajaa toimintaa tms. Kokeillaan nyt aluksi tolla uimisella ja jos se tuottaa tulosta, voin sanoa että itken varmaan onnesta:`) ,mutta jos ei niin sitten suuntaamme eläinlääkäriin verikokeille, toivon kuitenikin että se on ihan vaan liian paljosta syömisestä tullut (ja näin uskonkin,mutta ihan sitä "sairautta" voi koskaan sulkea pois, mutta en oo tosin huomannu et toi käyttäytyis jotenkin erikoisesti, juonu se on aina paljo, eli siis ei oo mtn sellasta et jois enemmän/vähemmän tms.) Mut kattellaan päivä kerrallansa:)

Nekku on vaan ottanut rennosti, pikku rotta on oikein mainio uimari ja näyttää sielä vedes ihan majavalta:)
Ainiin ja meiddän agility päivä vaihtu keskiviikolle ja voitteko kuvitella miten mua nyt ketuttaa..ei menty Nekun kans sen takia sinne hallittavuus testiin kun agi olis ollu aina keskiviikkoosin ja äiti ei tosiaan ois suostunu viemään lapualle, nyt sitte kaikkien koirien treenit oliski ollu samana päivänä -.- no ei voi mitään.

3 kommenttia:

 1. voi ei, onko Bella muka niin lihava :o tsemppiä teille! liinu on pysyny tosi hyvässä kunnossa ja moni aina kehuu kuinka ollaan saatu pidettyä se sopivassa mitassa. mutta saa nyt nähdä kun meinataan leikata että kuinka lihoo siitä :s sen näkee sitten :)

  VastaaPoista
 2. Cavalierin lihominen vain on yleensä (9 kertaa kymmenestä) yksinkertaisesti liiasta ruoasta. Vähemmän, vähemmän ja vielä kerran vähemman jos paino ei tipu. Cavalierin laihdutuksessa päivän ruoka-annos on alle 1½dl päivässä ja tämä sisältää myös koulutukseen käytetyt namit HUOM!! Eli tuo määrä tulee helposti käytettyä yhden treenikerran aikana.

  VastaaPoista
 3. miiwu/ onhan toi tosiaan ihan kiitettävän kokoinen..Hyvä et Liinu on sopivissa mitoissa!

  Anonyymi/Toi on totta ja liikaa ruokaahan toi on saanut, varsinkin pienempänä, nyt tosin ruoka annos on päivässä alle desin, oikeastaan ollaan menty alle desillä varmaan jo kaks vuotta (saa aamulla vähä alle puol desiä ja illalla sama,joskus annan nappuloitten sijasta kevyt neuta muutaman sentin paksuisen palan), mut kaiken järjen mukaan ruoka annoksen pitäis olla sopivan kokoinen. Tosiaan aijemmin en ollut tajunnut kiinnittää tohon koulutukseen käyttettävää ruokaan ja vähentää sitä, mut nyt ollaan joulusta asti sitten vähennetty ruuasta tai esim. agi treenien jälkeen ei saa ilta ruokaa ollenkaan.Pitää kattella et vähentääkö vieläkin tota ruokamäärää ja nyt alotettiin tosiaan toi uiminen,mikä on tolle todella hyvää liikuntaa eikä ärsytä sen anturoita,toisin kuin pikitiellä lenkkeily:)

  VastaaPoista