Sivut

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Hellettä


Nyt ei paranisi valittaa kun kerrankin on näin lämmin ;) Varjossa näyttäisi olevan vähän alle +30 astetta ja auringossa ylitte. Harmittaa ihan vietävästi kun ei pääse koirien kans lenkille, Bellakaan ei ovesta suostuisi pihalle astua kun on niin kuuma. Nekku taas osaa itse viilentää itseään koriste altaassa kahlaamalla ja läheiselle montullekin se on päässy pulikoimaan, tosin sielä ei hirveäsi viitti käydä kun se vesi on tosi likaasta:/ Bella ja Peppi on niin hienohelmoja että niitä ei veteen saa.

Lenkit ollaan yritetty tehdä sitten kahdeksan jälkeen, kun on jo vähän viileämpää lisäksi likat viihdyttävät toisiaan iltaisin riehumalla. Nekkukin pääsi pitkästä aikaa irti, mutta heti kun tajus olevansa ilman remmiä nii se lähti tonne mettähän juoksemaan, tuli onneksi takaasin. Odotan kyllä jo todella paljon että saadaan koirille se aitaus, niin sais tota yhtä opetettua paremmin että pihasta ei tarvitte lähtiä..

Ajattelin nyt tänä kesänä oikeen repäistä ja ostaa noille kauan meinaamani viilennys pannat, josko sitten pihallakin pysyisivät paremmin viileänä. En kyllä tiedä onko noi sitte aivan leluja mutta mielestäni kokeilemisen arvoinen asia. Jos pannat toimivat harkitsen vakavasti sen makuualustan ostoa, noi olis ikyllä varmasti käteviä esim. Agility harkoissa. Mistä puheen ollen tulikin mieleen et Peppi oli tosiaan maanantaina harkois, josta mulla ei oo mitään kerrottavaa kun en mukana ollu Emmi saa tulla tänne sitten raapustelemaan jossain vaiheessa tarkemmin. Bella pääsee sunnuntaina pitkästä aikaa liitelemään, jos tassut antaa myöden. Eilen sai viimeisen tabletin,. Patit ei oo jaloista kokonaan hävinny mutta pienentyny ne on ja rutkasti, nyt siinä on jäljellä sellasta jännää nahkaa, joka niiku rapistuu tyhmästi. Nekku ei oo enää ontunu tassuansa ja kuurista on muutama viikko. Toivottavasti ei tuu enää vaivaamaankaan, olisiko siinä ollut jokin tulehdus peräinen juttu? tiedä sitä..
(C)Emmi

Aurinkoista kesää kaikkille blogin lukijoille!
-Milla& Cavalier neidot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti