Sivut

torstai 2. kesäkuuta 2011

Lakeuren fati match-show

Tänään automme nokka suuntasi siis kohti lapuaa mätsäreiden merkissä. Aamusta hieman sateli vettä, mutta onneksi sää selkeni tosi kivaksi. Tällä kertaa kehään pääsivät vain Bella&Peppi, Nekun toimiessa turistina ja kannustus joukoissa.

Aluksi oli vuorossa pienten kehä, johon siis Peppi oltiin ilmotettu. Pari arvostelun osalta meni oikein hyvin, Peppi liikkui tosi nätisti ja nyt se jopa seiso omaan silmääni todella hyvin, siihen verrattuna kun se on yleensä puu-ukkona. punainen nnauhahan sieltä sitten tuli! Punaisten kehässä väsymys oli jo aika suuri ja tällä kertaa jäätiin sijoitta, mutta sepäs ei haitannut yhtään oltiin vaan Emmin kans niin innoissamme kun Peppi _osaakin_ seistä!

Sitten oli vuorossa meidän ihka ensimmäinen parikilpailu johon siis Bella ja Peppi osallistuivat. Voi että niitä oli ihana kattella, molemmat nauttivat kympillä! kulkivat heinosti samaan tahtiin ja seisoivat täysin vieri vieressä. Mulle oli aivan sama tulisiko sijoituista vaiko ei olin vaan niin iloinen nähdessäni kuinka onnellisia ne oikeesti oli ja miten ne nautti koko touhusta. Pareja oli yhteensä 7 ja tällä kertää meidän hauvat ei tuomarien mieleen ollut, mutta eipä se hjaitannut sain vain olla tyytyväinen siitä miten hienosti likat käyttäytyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti