Sivut

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Liero uimailua!

Tosiaan me ollaan nyt koirien kans aloitettu uiminen! Nekku on aika vesipeto, vaikka tykkääkin kahlata enemmän kuin uida. Bella on alkanut pitää uimisesta päivä päivältä enemmän! Oon käyttänyt noita nyt aina 2krt päiväs uimassa (jos itse en ole töissä) päivällä käydään tossa läheisellä montulla ja illalla äiti vie vähän kauemmaksi, jossa itsekkin voi sitten uida. Bella tulee jo namin perässä reippaasti veteen ja Nekku seuraa siskoaan kuin haukka;) kaksi kärpästä yhdellä iskulla, vai mitenkäs se meni? no joka tapaukses Bellalle hyvää liikuntaa, lisäksi viilentää mukavasti +30 asteen helteellä ja kaiken huippuna on todella mahtavaa huomata miten toi on edistynyt, ennen teki stopit jo kun näkikin vettä. Okei kyllä se vieläkin vettä karttelee, mut namin voimalla saa aikaan yllättävän paljon. Raukka vaan säikähti viimeksi kun seuras namia niin tiivisti ja yhtä äkkiää ei tassut osuneetkaan pohjaan.. Peppi on samanlainen hienohelma kuin aina->kantaa se sinne veteen pitää, mutta selvästi on parempi olla heti kun on saanut vähän kastuttua on toi turkki sen verran paksua laatua että, tekisi mieli kaljuksi vetää.

Isä osti meille pihaan pari päivää sitten sellasen ison uima-altaan halkaisia on likemmäs 4m ja syyvyys hmm... no pikku tenavat pystyy uimaan sielä hyin, samoin kuin koirat;) eipähän ainakaan tarvi kolmenkymmenen asteen säässä lähtiä kävellen noita uimaan viemään kun voi heittää ne tuonne. Vielä kun saisi ne pelastusliivit Bellalle, olis helpompaa kun ei tarvisi vahtia että hukkuuko se..no sitten kun mennään sjoelle/kauhavalle niin ostan sellaiset makso, mitä makso:D Loppuun laitan vielä muutaman kuvan, puhukoot ne puolestaan.
Storsandilta..miten niin vino horisontti?
Bella ja erittäin hyvä uima tyyli;)
 

Katselin tässä yks päivä vanhoja kuvia koneelta, vitsi Pepillä olikin joskus vaan komea turkki:

2 kommenttia:

  1. oon kans suunnitellu Liinulle ostaa lasten uima-altaan kotipihalle, kun täällä päin huonosti uittopaikkoja koirille :)

    VastaaPoista
  2. miiwu/ osta ihmeessä, meillä ainakin toiminut erinomaisesti kun saa päivällä vaikka koska laittaa likkoja viilentymään, eikä tarvi taka pihaa kauemmaksi lähteä!:)

    VastaaPoista