Sivut

torstai 7. heinäkuuta 2011

Ostoksia & Miehiä

Oltiin tossa eileen lenkille menossa, käveltiin sitten tämän kylän leikki kentän lävitse, nähtiin sitten et siellä pyörätiellä meni biisoni poika, jota meidän likat(varsinkin Bella) rakastaa! Se biisoni laitto sitten jarrut pohjaan tapansa mukaan, aina kun näkee meidän likat. Olisittepa nähnyt Bellan, se meni kuin mikäkin liero, koko kroppa heilu hännän päästä, kuonon päähän kun typy oli niin innoissaan;) eikä asiaa parantanut yhtään Bellan juoksut..:D Ei olis tarvittu kun yksi puskii sana ja likka olis leikkiny sen kans ihan onnessaan ja meidän Bellahan ei ikinä, ikinä leikki vieraiden koirien kans, joten sen täytyy oikeasti olla rakastunut Jerryyn...

Sitten ostoksiin! lähdettiin tosiaan tänään hakemaan sjoelta koirille sapuskaa, kun säkit ammotti tyhjyyttään. Mukaan tarttui siis RC.n light napuja Bellalle ja Nekulle&Pepille RC.n cava nappuloita, ei viittitty tällä kertaa ostaa jokaiselle koiralle eri sapuskaa, niin Nekku saa tyytyä noihin cava nappuloihin nyt hetken aikaa:) Ostin myös hauvoille treeni makupaloiksi jtn kanaliuskoja, lighteja titenkin.
huono kuva,mut kanaliuskat & Nekun pesäpallo luut.

Ja sitten sain vihdoin Bellalle sen Pelastusliivin! poikettiin tulomatkalla kauhavan halpa-kaupas, josta sainkin sen oikein halvalla. Eipä maksanut kun 6.95e. Koot oli tosin todella oudosti, ostin Bellalle M koon rotuna siinä oli sanottu suomenpystykorva. Bellalle pelastusliivi meni kiinni, mutta olis saanu kyllä olla vähän isompi, se maha osa oli nimittäin hirveen lyhyt verrattuna niihin "naruihin" Pepille pelastusliivi ois ollu just nakutettu pienimmillään. veikkaampa ettei varmasti olis sopinu suomenpystykorvalle, kun Peppi on noin kirppu ja se oli sille siinä pienimmäs kohdas tosiaan sopiva. L koko ois sitten ollu suomenajokoiralle, mut se oli joteniki taas hirveen valtava;O no pääasia et sain ton liivin ja illalla pääsee heti kokeiluun!
Siinä se nyt on!
Lisäksi äiti löysi cittarista aivan ihania vilttejä, jotka oli tarjouksessa. Nissä oli aivan julmetun suloinen cavalier ruby penikka<3 ostettiin sitten sellaset, luultavasti pääsevät koristamaan koirien häkkiä tai sitten laitan sängyn päälle, Bellan & Nekun nukkuma paikalle:)

Kauhavalla on täs joskus mätsäri, en nyt päivää muista, mutta aattelin et suuntamme sinne Nekun kans kahdestaan. Näen sitten käyttäytyykö se yhtään paremmin, kun ei oo ketään muuta joukos kenen työ se vetäis. Tosin voi käydä sitten niin et se vetää jokaisen auton työ ihan hulluna, mutta saas nähdä miten käy:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti