Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Voihan namit sentään!

Huhhuh, aina vaan jaksan ihmetellä, miten väkkärälle koira voikaan taipua. Oli muuten taas sellainenkin tervetulokomitea vastassa kun tulin kotiin, tais jollain olla vähän ikävä.(enhän mä ollut tosiaan kuin päivän Tampereella) On ne vaan hassuja, kummasti sitä aina piristyy kun tommonen heiluva ja uliseva lauma on vastassa. Eihän niitä turhaan lieroiksi kutsuta ;)

Treenailtiin tänään pitkästä aikaa kunnon rataa, joka oli kuta kuinkin tän näköinen: (radan nappasin rally-toko liiton sivuilta)

Treenien tarkoituksena oli kokeilla miten saan Bellan toimimaan ilman namia. Alku näytti jokseenkin lupaavalta, kunnes märkä nurmikko teki osansa ja tyttö rupes laamailemaan eikä oikein halunnut istua. Päästiin kuitenkin rata läpi, mutta olisin kaivannut superisti enemmän reippautta. Nyt kuitenkin näyttää siltä et 4.11 kisat saa ainakin unohtaa. Pitää yrittää jatkaa treenaamista siten et esim. kaks liikettä -> palkka, kolme liikettä-> palkka jne. Toisaalta mulla on kyllä Bellaan sen verran luottoa, että se saattais vetää sitten kisatilanteessa kuivalla pohjalla hyvin.(mut eipä sitä oikeen viitti lähtiä vaan "kokeilemaan" yli 200 kilsan päähän)

 Ens kuus alkaa onneks agilityn halli kausi, joten ehkäpä mä saisin vuokrattua hallia pari kertaa, että päästäis sinne treenailemaan. Me ei tosiaan tänä vuonna hallikaudelle ilmoittauduttu, kun ei viitsi maksaa yli 100 euroa siitä et päästään hyvällä tuurilla koko aikana muutaman kerran treeneihin. Jos jollain on heittää vinkkiä, miten mun kannattais alkaa noita nameja häivyttämään pois niin kertokaa ihmeessä! Treenien päätteeksi otin vielä muutaman ekstra palkatun suorituksen, jottei Bellalle jäänyt tylsä fiilis. Mut eiköhän me viimeistään joulukuussa sitten startata.

Nekun kans mentiin rata muutamaan otteeseen läpi. Pikkis suoritti koko radan tosi hienosti! Edelleen ne sivulle tulot on aivan liian väljiä, joten ne pitää ottaa oikein teho syyniin. Seinää oon nyt jokseenkin käyttänyt apuna ja se on alkanut tuottaa tulosta.

Aloitin opettamaan (tai no opettamaan ja opettamaan, koira hoksas tempun idean muutaman toiston jälkeen) uutta temppua, nimittäin tassujen pyyhkimistä. Bella tosiaan pääsi koekaniiniksi ja hienosti likka suoriutuikin. Tuosta vielä kun sais pyyhkeen lattian tasolle niin ois jo aika kivaisa. Ja tietty ne takajalatkin vois pyyhkiä;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti