Sivut

lauantai 27. lokakuuta 2012

Olla tiukka ja kätevä, olla huikean pätevä

Nopean päähän piston seurauksena laittelin ilmot menemään virallisiin rally-toko kisoihin, jotka järjestetään Kannuksessa 15.12, vieläpä ALO luokkaan! No eiköhän me saada tässä kahden kuukauden aikana häivytettyä namit pois. Mä yritän myös saada hallin varailtua muutaman kerran et päästäis sisätiloihin treenailemaan.

En kuitenkaan ajatellut ottaa kilpailusta turhaa stressiä, mitä teen aivan liian usein. Me mennään vain pitämään huippu hauskaa, that's it. Viime päivien treenailut sisällä ovat tuottaneet tulosta. Bella on ollut oikein pätevä! Ollaan saatu muutamia sarjoja suoritettua namit taskussa. Kaiken lisäksi Bellan innostus on pysynyt siitä huolimatta korkealla, eli ehkä me sit viimeistään kisoissa suoritetaan koko rata läpi nameitta. Toivottavasti häntä heiluen!:)

 Seuraamisesta on tullut yhä enemmän mieleistä puuhaa, vertaa siihen mitä se oli vielä muutama kuukausi takaperin. Tänään seuruuta treenatessa huomasin että varsinkin lähdössä, missä yritän innostaa sitä entisestään sanoen "mennääänkö, mennäänkö, nyt mennään!" se alkaa jo täpistä ja lähteä ennen aikojaan, lisäksi se edistää välillä. Edistäminen ei kuitenkaan haittaa yhtään sillä jos mä kävelen hitusen nopeampaa sitä ei edes huomaa. Ja toi edistäminen on oikeestaan vaan positiivinen juttu Bellan seuraamisessa, sillä mä saan sitä kaivattua reippautta ja mä pystyn itse kävelemään ihan kunnolla, tarpeeksi reippaasti ja selkä suorassa.
Nekku kärsii jälleen pentukuumeesta, huoh. Se on ihan omissa oloissaan, hoitaa skinneez kettua, sen mahakarvat on kuivuneesta maidosta keltaiset & tahmaiset ja maha roikkuu maas asti. Lisäksi se on hirmu tarkka kenet se päästää lähelleen "puollustaessaan" tota lelua. Bellalle ja Pepille muutamaan otteeseen muristu jne. Sillä on ollut varmaan toisista juoksuista lähtien, jokaisen jälkeen valeraskaus. Tai jos arvioni ei osu oikeaan niin lähellä kuitenkin ollaan. Ärsyttävä "vaiva"!

Peppi on ottanut kaiken ilon irti ensilumesta (mitä onkin tullut ihan hurja määrä) mikäs sen hauskempaa pikkukoiran mielestä kuin iskeä pää jääkylmään hankeen ja hinkata korvat ja kuono oikein kunnolla lumisiksi.
Keskiviikkona pistin mustiin ja mirriin ruokatilauksen ja paketti olikin jo eilen noudettavissa. Tilailin tosiaan 9 kappaletta Applawsin kanaa&vihanneksia ja kaksi tollasta pakkausta missä tulee 5x eri kanalajitelmia. Bellan ruokavaliohan koostuu nykyään puoliksi näistä ja ainakin vielä tämä ruokinta systeemi on toiminut. Applawsit ovat tosi kevyitä ja sisältävät paljon vettä. Lisäksi maistuvat paremmin kuin hyvin. Se on myös niin ulkonäöltään kuin hajultaan siedettävä tälläiselle lihaa kaihtavalle omistajalle.. Hintaviahan nuo on, yks pussi maksaa sen 1,80 ja meillä menee tosiaan pussi päivässä, kun molemmat ruskeet syövät. Peppi ei huoli kuin tuon maun, missä on tonnikalaa seassa ja sitä on nyt tällä kertaa vain kaksi purkkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti