Sivut

tiistai 18. tammikuuta 2011

Sukkalaatikko koira ja vähän muutakin
Otsikon mukaisesti omistan tätä nykyä sukkalaatikko koiran, Bellan nimittäin;) voisin vähän teillekkin valaista mistä se sai tämän uuden "lempinimen" sukkalaatikko koira.
Bella oli jossain vaiheessa yöllä tai aamuyöstä lähtenyt alakertaan ja kappas vaan, arvatkaapas mistä pikku lurppa aamulla oli löytynyt?... vaatekaapin ovi oli jäänyt auki, kaapin alaosassa on pikku hylly, jossa on jtn sukkia sun muuta. Bella oli sitten käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja mennyt sinne hyllylle, sukkien keskelle nukkumaan. En ymmärrä miten se oli saanut käännettyä ittensä sielä hyllyllä, joten kuten se oli siinä kuitenkin onnistunu. Isä sano että aamulla kun se heräs niin sieltä oli vaan kuulunu kauhia kuorsaus ,oli siinä isälläkin ihmettelemistä kun toinen sielä täydes unes ja kaikki sukat sun muut kaapista pihalla. On se vaan niin hölmö koissu<3

Eilen oli taas agi treenit, viimeset siinä ryhmäs. Ens maanantaina on epikset ja sit vaihtuu ryhmät. Oli kyllä tosi kivat harkat, molemmat koirat oli niin innoissaan. Nekkukin oli taas reunalla kattelemas koirien menoa. Aluks treenattiin vekkausta(??...en oo varma oliko toi sen nimi)Eka harjotus pätkä meni hyvin, kummankin koiran osalta. Toinen harjoitus oli sitten vähän pitempi. Bellan kans se meni noh, miten sen nyt sanois, koira meni hyvin mut ite olin kyllä niin jäljes ja pihalla ettei mitään rajaa, johtunee varmaan siitä kun Likka meni niin nopiaa. Ilmeeni oli varmaan näkemisen arvoinen.
Ja Peppi ,silläkin oli taas kerran vauhtia ja intoa.
Otettiin harkkojen lopuksi suora radan pätkä, aluks oli hyppy, putki, hyppy, hyppy. Sit laitettiin esteet eteen, ettei omistaja pääse liian lähelle avustamaan koiraa. Tässä siis harjoiteltiin samalla sivulle irtoamista. Namikippo oli sitten radan lopussa. Mulla oli vaikeuksia saada Bella pysymään paikoillaan, ku ollaan treenattu niin paljo namikipon kans, mutta sain sen sitten pysymään. Putken kohtaan jäin seisomaan kun likka paineli sielä yksikseen esteitä menemään:D ja ajatella että toi on mukamas joskus pelänny nami kippoa! Pepillä oli vähän vaikeuksia irrtota, mutta selvästi se silti nautti!

3 kommenttia:

 1. Eiks teillä oo agilityssä ollenkaan mitään talvi/joulutaukoa? Kun meillä pidetään tammikuu aina taukoa.
  Harmi kun ei voi napata noita koiria tästä ruudun läpi meille asumaan.. "/

  VastaaPoista
 2. Katja/ei oo ainaskaan vielä ollut,ennen joulua oli 1vko. tai kahden viikon kestävä:)
  haha:D

  -Milla

  VastaaPoista
 3. Eikös koirat ole lihansyöjiä? :'D No meillä nyt on aina ollu sellasia mussuttajakoiria mille kelpaa mikä vaan niin en osaa kuvitella tollasia nirppailijoita ^^, Eihän me ihmisetkään kaikkea syödä..

  VastaaPoista