Sivut

perjantai 14. tammikuuta 2011

liitelyä

Voisinkin kirjoittaa Maanantaisista Agility harkoista.Mentiin radan pätkää/harjoitusta,jossa harjoittelimme Twistiä.Rata oli suunnilleen tän näköinen:(ihan tarkkaan en sitä muista ja mitta suhteet heittää.Mutta saa siitä nyt jonkun kuvan:))
Eli siis Bella oli lieroista ensimmäinen.Mentiin normaalisti alku 3.lla esteellä Twisti.Neljännen esteen jälkeen valssasin.Kutosella taas twisti ja sama kasilla.Yhdennentoista esteen jälkeen tein sokealeikkauksen,joka toimi mutta seuraavalla kierroksella tein 10. ja 11. esteen välillä valssauksen,joka oli paljon parempi ratkaisu.Itselleni jäi enemmän aikaa valmistautua 13. esteelle.Bellan osalta rata meni hyvin,irtosi ihan mukavasti ysi esteelle.Ja ihan kivasti sillä oli vauhtia,totta kai olis saanut olla enemmänkin;)

Peppi ja Emmi veti radan läpitte samoilla ohjauskuviolla.Peppi oli taas tosi innoissaa,mutta loppua kohden sen kiinnostus taas lakkasi ja loppu harkat menikin siihen et se hyppäs,jäi katteleen/juoksi pois jne..Pepistä on tullu huomattua,että se nauttii ja jaksaa tehdä niin kauan kun sitä huvittaa,mutta jos sen kans treenaa liikaa,sen kiinnostus lopahtaa ja se kyllästyy.Pepin kans siis ei voi treenata kauaa samaa asiaa.Mikä tuo todella paljon haasteita,tuntuu et Pepille on toi 1½ tuntia liikaa.

Nekkukin pääsi taas narunpäähän toljotteleen,enää ei ollu yhtä paniikis ku edellis kerroilla.Ehkä se joskus vielä uskaltaa liidellä ihan täysillä;)Nekku on sen luonteinen,et on kyllä kumma jos ei agilitystä kiinnostu.

Meillä oli myös takaakierto kilpailu,katottiin kenen koira irtoaa kauimmaiseksi ja tarvii ns.vähiten ohjausta,eli kuinka kaukaa irtoaa takaakierrolle.Kun oli Bellan vuoro mennä,se rupes (yllätysyllätys)taas ontumaan.Tassun tutkiskelun jälkeen huomasin että sen tassu on TAAS tulehtunut,siis argh! ei voi olla totta!>_< Miten se voi tulehtua talvellakin,en ymmärrä.Ei Pepillä(saatika Nekulla oo ikään ollu mitään ongelmia tassujen kanssa)

Peppi irtosi tasan metrin,hyvä saavutus sille,Peppi kun tyksii tosta käden nouhoamisesta:D
--
Ulkoasu vaihtui hieman jälleen..palautetta saa( ja pitää) antaa!:)

Loppuun vielä kuva arkistojen kätköistä;)
Sain ikuistettua kuvan kun kaikki kolme nukkuivat vierekkäin.Peppi ei yleensä ikinä nuku kenenkään vieressä,Bella ja Nekku sen sijaan nukkuvat aina päälletysten tai sitten niin että Nekku nukkuu kippuralla Bellan jalkojen välissä:D

1 kommentti:

  1. Jännä tuo sen tassuongelmat, äiti ja sisko (Roosa & Sissi) ei oo koskaan ole oirineet tassujaan, ja Roosa on kuitenkin himo lenkkeilijä.

    Olisko Bellalla jotain allergian tynkää? Rapsutteleeko itseään ja minkä moinen on turkki? Lisäättekö mitään öljyä diettiruoan sekaan?

    VastaaPoista