Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Luultavasti myrskyjä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu


Vielä muutama viikko sitten olin ihan epätoivoinen Nekun tassun suhteen ja kerkesin muutamat kauhuskenaariot pyörittää mielessäni. Nekun tassu on päivä päivältä parempi ja käveleminen luonnistuu huomattavasti helpommin kuin vaikkapa viikko sitten. Eläinlääkäri aika peruttiin, koska tassu on jo niin hyvällä mallilla ja käynti itsessään olisi ollut kuitenkin kovin stressaava pikkukoiralle. Sen sijaan oma eläinlääkärimme kirjoitti vielä reseptin kipulääkkeisiin. Kuukauden päivät kestänyt vähäinen rasitus ja nyt melkein kolme viikkoa kestänyt liikunta/riehumiskielto on auttanut.
 
Rasitusvammaanhan oireet selvästi viittaavat kun näin pitkän levon jälkeen on ontuminen vähentynyt. Luultavasti vimmattu kindermunan noutaminen (=sohvalta alas hyppääminen liukkaalle laminaatille) kymmeniä kertoja päivässä on voinut saada tassussa jonkin revähtymän tms. aikaan. Näin ainakin olettaisin. Pikkukoira on piristynyt aivan silmissä ja on alkanut taas onnellisena kannella kindermunaa ympäri taloa, etsien epätoivoisesti heittäjää.. on se hupsu, heti kun tassu antaa vähän periksi ollaan jo ihan kauheassa menossa. Pitää nyt ottaa vielä jonkin aikaa ihan iisisti, jotta voidaan alkaa lisätä rasitusta ihan hiljalleen.

6 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että tassu voi hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Voi vitsit, Nekku on kyllä taas nätti tuossa yhdessä kuvassa! Se on kanssa justiin semmoinen liero, mistä minä niin tykkään, tuommoinen pieni ja siro. Ja ruby vielä kaiken lisäksi, tuollaiselta kun saisi joskus pennun olisi kyllä huippu juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekku on:) Itse tykkään myös kun se on vähän sirompaa sorttia:)

   Poista
 3. Teille on haaste! :) http://nettastage.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, näitä onkin kertynyt jo muutama.. josko sitä sais aikaiseksi vastailtua edes osaan kysymyksistä!:D

   Poista