Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Muistan sen kirkkaan päivän, sen kesän ja sen valon häivän

Kesä tais sitten olla siinä, eilen palailin takaisin lukion penkille. Musta tuntuu ettei me saatu kesän aikana juuri mitään aikaiseksi, kun suurin osa ajasta kului töiden parissa.  Nyt kun tarkemmin asiaa ajattelen, niin ollaanhan me treenattu! Ainakin, mitä viimeisimpiä postauksia selailee suurin osa niistä liittyy jollain tapaa treenaamiseen. Rally toko juttuja ollaan treenattu, ja paljon. Kisoja silmällä pitäen. Lisäksi me päästään nyt syksyllä ryhmään treenaamaan, wuhuu! Agility treeneissä tuli oltua melkein joka kerta paikalla, taisi ollakkin tämä kesä huomattavasti suotuisampi treenaamisen kannalta. Mittari ei noussut 30 asteeseen, eikä muuten harmita yhtään. Vieläkin muistan miten viime kesänä tuskastelin minkä viilentävän härpäkkeen sitä koirille ostaisi että ne pystyis lenkkeilemään edes tovin, läkähtymättä. Mätsäreissä tuli myös käytyä ihan kiitettävän paljon. Lisäksi Bellan seuraaminen sai uuden alun. Joten ollaan me siis jotain tehty, vaikkei se aina siltä tuntunutkaan..
Bella loukkas eilen (taas) lenkillä tassunsa. Se jolkotteli tapansa mukaan meidän perässä kun mentiin tuota yhtä polkua pitkin. Kuulin sitten vain vinkaisun ja käännyin katsomaan kun B. piteli toista etustaan ilmassa. Houkutin sitä mun luo nähdäkseni varaako se sille painoa, mutta se linkutti sitä. Tutkin tassua, enkä nähnyt mitään tikkuja tms. Otin koiran kainaloon ja käännyttiin kotiin. Tutkailin tassua ja leikkasin kynnet, mutta edelleenkään en mitään erikoista huomannut. Laitoin sitten pikkuiselle sukan tassuun ja pakastepussin päälle. Tassua se varoo edelleen ja syytä en tosiaan tiedä. Mietin jos se olis taas kompuroinut korviinsa, mutta kaiken järjen mukaan mun olis kyllä pitänyt kuulla se. Katsellaan nyt vielä pari päivää ja toivotaan et menee itsestään ohitte. Kylmää laittelen edelleen, josko se vaikka helpottais. Ollaan me käyty tänään jo ihan pienellä lenkillä, kun Bella oli niin innoissaan. Vauhdin kovetessa rupeaa kuitenkin linkkaamaan.
Ajattelin tähän samaan syssyyn vastata näihin yhteentoista kysymykseen, jotka Hannalta sain! Kiitoksia vain kovasti:) Mä en laita tätä enää eteenpäin kun tää taitaa olla ollut jo kaikissa seuraamissani blogeissa, mutta asiaan.

Kiitä haasteen antajaa. Jokaisen haastetun täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait tämän.

1. Mitä harrastat?
Koirien kanssa: Agilityä, Rallyä, mätsäreitä/junior handleria/näyttelyitä sekä valokuvaamista.

2. Onko jotain harrastusta/asiaa mitä haluaisit koittaa?
Eipä tuu nyt äkkiseltään mitään mieleen, pysyttelen ennemmin "tutussa ja turvallisessa" :D

3. Entä jotain, mitä et haluaisi ikinä koittaa? Miksi?
Hmm.. tää on paha koska mulla on tosi paljo kaikkea, mitä en haluaisi koittaa mutta, mutta varmaan jotain missä pitäis hypätä oikeen korkeelta tms. näitä on paljo :D

4. Mitä lemmikkejä omistat?
Vain ja ainoastaan koiria :) Akvaario oli joskus muutama vuosi sitten.

5. Miksi päädyit juuri kyseiseen rotuun/rotuihin?
Lyhyesti: Ulkonäkö pisti ensimmäisenä silmään, mutta luonne vei kyllä ehdottomasti muut rodut 6-0 ( iloinen, sopiva rotu "ensimmäiseksi koiraksi" lapsi ystävällinen, koko, turkki jne.) Lisäksi harrastus mahdollisuudet, vaikka aluksi Bellan tosin pitikin tulla vain koti koiraksi, mutta siitähän se sitten lähti..:)

6. Onko lemmikilläsi/lemmikeilläsi jotain outoja tapoja?
Löytyyhän niitä :D Pepiltä varsinkin, se mm. rakastaa nuolla sormia ja varpaita yli kaiken. Bella taas imeskelee kiviä/ruuveja/koruja/niittejä mitä vain lattialta löytää.. oon yrittänyt tohon syytä keksiä, mutta vielä en oo ainakaan keksinyt mistä toi johtuu. Nekun taasen pitää saada ruoka mielellään niin, et se täytetään siihen "kindermunan kuoreen" ja sit viskataan ja se hakee sen, avaa ja syö nappulat ja sama toistuu.

7. Jos saisit/voisit ottaa nyt minkä lemmikin tahansa, minkä ottaisit?
Hmm.. noh koirat on aina tervetulleita, mut kovasti kutkuttais joku pikku jyrsijä esim. hamsteri. Heppakin vois olla ihan jees :D

8. Kuvaile (jokaista) lemmikkiäsi kahdella sanalla?
Hmm... Bella: Ahne & suuri sydäminen, Peppi: Ärrimurri & hömppä koheltaja, Nekku: pikkuinen touhottaja & pelkuri

9. Onko sinulla tavoitteita eläinharrastuksen suhteen, mitä?
Jo vain, agilitys olis ihan huippua kisata joskus kolmosis ja jos rally toko kisoihin joskus päästään niin ehdottomasti haluaisin nousta ihan ylimpiin luokkiin asti.

10. Millaisia blogeja luet, entä lempiblogisi?
Pääosin seurailen koirablogeja, mut lukulistalta löytyy myös, niin lifestyle-, heppa-, kuin jyrsijäblogeja. Lempiblogeja on paljon! Mutta mainittakoon nyt vaikkapa: Hapsutassu.com, Laran blogi, Spanielielämää Fian ja Finellan kanssa, Jessen ja Jerryn blogi, Niittipanta naulakossa, Murun blogi, Oman elämänsä multivaliot + monta muuta :D

11. Kirjoitatko useampia blogeja?
En, tämä blogi on ainut jota kirjoittelen:)


2 kommenttia:

  1. Oon pitkään kattellu, että tosi kivoja kuvia oot ottanu. Milläs vehkeillä kuvailet? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia!:) Runkona mulla on canon EOS 1000d ( tosin nyt kyllä kutkuttais vaihtaa vähän parempaan runkoon, 60D.tä oon kattellut, mut pelottaa ettei mun taidot vielä riitä/ansaitse uutta runkoa :`D) Objektiiveina sitten toimii 18-55mm kit, canonin 55-250mm, canonin 50mm f/1.8 sekä canonin 70-200mm f/4 L. Pääosin kuvailen tolla 70-200mm :)

      Poista