Sivut

maanantai 1. marraskuuta 2010

Onnistumisia.


Päästiin sittenkin vielä harkkoihin,ennen Bellan lauantaisia kisoja.Mukaan otimme tällä kertaa kaikki kolme.Nekun lähinnä siks et näen saanko siihen kontaktin siel ja näin et ilmotanko jo nyt alkeiskurssille jonoon.

Halliin oltiinkin asentamassa lauantaina uutta tekonurmea,pikkusen jännitti miten koirat siihen suhtautuu;)mutta hyvin meni.

Tällä kertaa otettiin vain pakkovalssin treenausta ryhmämme on sen verran iso,ettei muuta keretty ottaa,ens kerralla sovelletaan se sitten rataan.

Bellalla oli taas niin vauhti päällä,ettei mitään rajaa,sen kans sai oikeen tosissaan juosta.siis ihan oikeasti,niin lujaa kuin pääsin!:)Kyllä siitä vaan huomaa että se on agility-koira;)

Peppi on kehittynyt huimasti lyhyessä ajassa,liekö tauko tehnyt terää(?)siltä löytyi jopa vauhtia ja kiinnostusta tehdä jotain,ja se revittelikin välistä oikeen täysillä,eiköhän senkin kans viimeistään ens vuoden lopus virallisis startata;)ainakin jos sama jatkuu tästä eteenpäin.

Nekkua jännitti tapansa mukaan,mutta sain siihen edes jotain kontaktia ja loppua kohden reipastau entisestään,nyt jopa huoli makupalat ja teki muutamia temppuja!kovasti seuraili muitten koirien ratoja,toivottavasti Nekultakin löytyis yhtäpaljon innostusta lajia kohtaain kuin Bellalla!:)

Hyvin mielin suuntaamme Bellan kanssa lauantaina kohti vöyriä,mitään sen kummepia odotuksia ei oo,kunhan pidetään kivaa;)ai niin ja kisat pidetään Hevosmaneesissa ja Bellahan rakastaa kieriä hevosenlannas yms. joten toivotaan et agility vie voiton kierimiseltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti