Sivut

perjantai 26. marraskuuta 2010

Hurjan hauska hullu liitäjä
Viime viikolla treenailtiin kovasti "ei ota" ja ole hyvä" käskyjä.Bellalta tämä sujuu todella hyvin.Laitan sen tassun päälle namin->Bella kääntää pään pois päin,koska ei kestä katsoa todella hyvältä tuoksuvaa namipalaa->odottaa hetken->käsky "ole hyvä" ja koira syöksyy salamana namipalaan.Nekun kans edetään siinä että nami on laattialla taikka mun kädessä,lyhyinä pätkinä,hyvin on tyttö tajunnut.Aloin opettaa Pepillekkin ei ota käskyä,nopiaa sekin alko tajuta,viel ei kumpikaan pikkusista oo yhtä varma kun Bella.Opetin tän lähinnä sen taki,josko sais noitten/varsinkin Bellan kaiken ruuan popsimista vähälle ja olipa toi hyvää aivojumppaakin:)

Keskiviikkona kokkailin koirille jauheliha makupaloja.Terveellisiä ja kelpasi todella hyvin noille.

Maanantaina oliski ollu agility harkat,jonne ei päästy,joten lähdettiin tontille treenailemaan siivekkeitä&hyppyjä.Kaikki kolme pääsi joukkohon.Aluksi Nekku&Peppi spurttaili ympäri taloa,niin että pöly vaan lensi.
Otettiin sitten Pikku pätkiä,jossa oli paljo ohajus juttuja.Bella oli tavalliseen tapaansa "tottelevainen" ja intoa täynnä.Bellan kans ei ollu juuri minkään laasta ongelmaa koko treeniaikana,mitä nyt muutaman kerran poikkes putkehen.

Peppi oli jälleen innoissaan,ihana juttu,että sekin alkaa vihdoinkin nauttia liitelystä ja jättää pelkonsa taakse,josko saisin Pepin&Emmin starttaamaan virallisissa ensivuonna;)

Sitten meidän Hurjan haska hullu liitäjä Nekku.voi että kun se tykkäs ja oli niin innoossaan,ettei mitään rajaa.Se oli niiin innoissaan että se piti "radalla" semmosta murinahaukku ääntä!:OEi meillä kukaan koira mitään tommosta oo äännelli,ehkä pieni rotta vaan nautti niin kovasti;)Toivottavasti siitä ei kumminkaan tuu mikään kunnon "huutaja"

meidän seura pitää epikset torstaina,jossa on supermölli luokka,pikkasen kutkuttaas viedä Nekku sinne.Luokassa on vain ja ainoastaan putkia ja siivekkeitä.mutta pitää nyt vähä kattoo,Nekku saattaa nimittäin olla niin pelloossan ettei tee mitään/juoksee karkuun:)

3 kommenttia:

 1. Mulla oli samanlainen hämmästys joskus harkoissa kun Fia rupes haukkumaan kepeillä! :D Se on muuten tosi hiljanen kotona, eikä agissa koskaan hauku mutta nykyään jos tarpeeks kepeillä innostuu niin sillon lähtee. En usko että Nekustakaan mikään räyhääjä tulee :D

  P.S. Miä kommentoin ^^

  VastaaPoista
 2. Katja/joo,oli kyllä suuri ihmetys kun Nekku rupes ääntelemään,se kun ei oo koskaan ennen viel haukkunu,mitä nyt muutamia kertoja ihan vaimeasti isojen hauvojen mukana kissalle;)niin,tuskin tulee :D

  -Milla

  VastaaPoista
 3. Fialtakin meni hirveen pitkään ennen kun rupes pitämään koiramaisia ääniä :D Mutta ei se musta mikään huono juttu ole ^^

  VastaaPoista