Sivut

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Seinäjoen rn

Tänään siis suuntasimme kohti seinäjoen ryhmistä.Junnu kehät alkoi siinä yhden mais.Oltiin hyvis ajoi0s paikalla joten kerettiin sitte seuraille eri kehiä&käydä findogsin kojulla;)näimmepä myös Nekun siskon Minnin,suloinen tapaus:)Näyttely paikalta ei tarttunut oikeen muuta mukaan muuta kun namipussi(kehiä varten) ja Emmi osti numerolapun pidikkeen.

Kehä oli aika pieni,mutta ei koirakoitakaan paljoa ollut,vaikka todella ahdasta oli seistä,kun takana olevat tunkivat Bellan perseeseen ja minä yritin eteen päin ja sitten Peppi jäi meidän taakse.
Tuomari oli omasta mielestäni todella nopea,aluksi mentiin kaikki yhdessä kaks kertaa ympäri.Yksilö arvostelussa piti näyttää hampaat,Bellalla se liikautti tassua ja teetätti edestakaisin,kolmio ja ympyrän kautta jonon perään,lopuksi vielä pareittain edes takaisin.Bella ravasi nyt jo toosi hyvin vaikka välis tulikin laukka-/peitsausaskelia. Seisoikin tosi hyvin.Peppi taasen ravas nätisti,mutta seisominen oli mitä oli.Sijoille emme kumminkaan päässy(näytti ainakin tykkäävän aseteltavista roduista)Mutta tyytyväisiä oomme reissuun:)ja koirat oli tosi nätisti!Nekkukin sai uuden pannan edellisen mentyä rikki ja näyttely hihna tuli ostettua:)

1 kommentti:

  1. Kiitos! :)

    En tiiä miksikä sitä nyt sanotaan, mutta mikä kirjain tuli tytöille arvostelussa? :)

    VastaaPoista