Sivut

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Agi harkkoja

Kyllä harmittaa kun ei tänään päästy mätsäriin!!olis ollu viel niiki vähä osallistujia,junnuiski vaan neljä...noh,ei voi mitään..Sitten asiaan:

Päätettiin viikonlopun kunniaksi treenailla koirien kanssa,ensin ne vietiin kylläkin läheiselle hiekka montulle riehumaan:DNekku ja Peppi riehu hetken,mutta Peppi kyllästy ja alko riehuun Nekun kans,hiekka vaan pöllys,kun ne ravas sydämmensä kyllyydestä:D
"Lenkin" jälkeen annettiin koissujen hetki lepäillä ja samalla mentiin itse rakentamaan "rataa",joka näytti kuta kuinkin tältä:(kilkkaa kuva isommaksi)
Peppi pääsi aluksi suorittamaan rataa,ja alku innistuksen jälkeen se menikin nätisti.Putken ohitte kerran,mutta ei juuri muuten mtn virheitä.Toisella suoritus kerralla vauhtiakin oli jo enemmän.
Sitten oli Bellan vuoro,Bellaa ei oikein kiinnostanut(toisin sanoen vauhti oli hukassa)ja rimoja tippui,johtui varmaan eilisen paukkeista,toisella suoritus kerralla,B.n kin vauhti alkoi lisääntyä ja häntä nousi pystyyn;)Nekun kans otettiin noita kolmea aitaa(ilman rimoja)hyvin tyttö puikkelehti välistä vedoilla:)ketterä se on ja vauhtia huimasti.Sain noi radat videolle ja sit kun saan ne koneelle,niin laitan tänne.

2 kommenttia:

  1. Onko teillä ihan kotisesteitä vai mitenkä? :) Meillä on niin pieni piha että tähän ehkä juuri ja juuri yks aita. Virallinen täyspitkä putki veis koko tilan pihalta.

    VastaaPoista
  2. Hei,joo,ollaanhan me muutama rakenneltu et voi kotona hioa kaikkia pikku juttuja:) Esteinä löytyy,3 aitaa,puomi(joka tällä hetkellä rikki:<)ja kaksi putkea,sekä pujottelu:)
    -Milla

    VastaaPoista