Sivut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Melkein kansikuvakoira

8 kommenttia:

 1. Onpa sympaattinen juttu! :) <3 Onko cavalier-lehdessä muuten yleensä kivaa sisältöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä sain vasta joulukuussa (:D) aikaiseksi liittyä cavalier yhdistyksen jäseneksi ja siten kyseinen lehti on vasta kolmas saamani. Mut täytyy sanoa, että oon kyllä ollut todella positiivisesti yllättynyt. Todella paljon sisältöä aiheesta kuin aiheesta (tämäkin kyseinen lehti oli reilu 70 sivua pitkä), jokaisessa numerossa on ollut kirjoituksia cavalierien sairauksia (tämän kertaisessa lehdessä mm. läppäviasta ja kuuroudesta), mikä on tosi hieno juttu.Sitten löytyy jos jonkinmoista cavojen omistajien kirjoittamaa juttua ihan perus arjesta, harrastamisesta yms. elämisestä. Viime numero ja tämä numero ovat myös sisältäneet esittelyjä kasvattajista.. Tosi paljon siis löytyy juttuja laidasta laitaan ja jokaiselle jotakin. On myös tosi kiva että lehteen otetaan paljon jäsenten kirjoittamia juttuja ja lähettämiä kuvia :)

   Poista
  2. Wau! Kuulostaapa mahtavalta! Meillä on tosi eri meininki ja vähän siksi kysyinkin (hyvä, että tavaraa olisi edes puolet tuosta ja sekin on näyttelytuloksia ja terveysjutut, mitkä on koiranetissä jo). :P Hienoa, että sisältö on monipuolista. Tosta kuuroudestakaan ei ihan hirveästi olla puhuttu?

   Poista
  3. Joo, täytyy kyllä olla tyytyväinen, että yhdistys jaksaa nähdä vaivaa lehden eteen!:)

   Cavalierien kuuroudesta ei tosiaan mitenkään hirveän paljon puhuta missään. Näillä on kuitenkin jonkin verran taipumusta synnynnäiseen ja etenevään kuurouteen. En tosin äkkiseltään osaa heittää, että onko miten yleistä kuitenkaan.

   Poista
 2. Onpas hienosti toteutettu tuo artikkeli.
  Tuo kokonaisuus/ulkoasu lehdessä on todella hieno!
  Mainio juttu Nekusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekkin tykkäsin artikkelin ulkonäöstä kovasti :)

   Poista
 3. Ihana kuva + juttu olikin, heti tunnistin <3 Miss Suloisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalstelija kiittää! Hienoa, että Nepsin sieltä tunnistit! :D

   Poista