Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Kasta tassut kylmään veteen

Tyytyväinen pieni kalastelija Bellan viisivuotis synttärilahja pupu kainalossaan.

Nekku heitti talviturkkinsa viikko sitten. Voi sitä riemua, kun se tajusi mihin se vihdoin pääsee. Se sukelsi lehtiä pohjamudasta ja kalasti kymmenittäin käpyjä. Se nautti niin paljon, kuin pikkukoira voi vain ikinä nauttia. Viimeisen viikon aikana se on päässyt jokaisena aurinkoisena päivänä kalastelemaan. Tämän onnellisemmaksi pikkukoiraa on vaikea tehdä.

Nekku oli taas muutaman viikon valeraskaana ja vaikka valeraskaudesta onkin vain harmia ja stressiä sekä omistajalle, että Nuhvelieläimelle itselleen niin valehtelisin, jos väittäisin, ettenkö olisi yhtään nauttinut siitä, kun se yöllä tunki ihan kylkeeni nukkumaan tai kun se käpertyi tiukasti kaulani päälle. Puristin sen pikkuista tassua nyrkissäni, eihän se tuttua ja turvallista läskitassua voittanut, mutta ei se pikkutassukaan yhtään sen hassumpi ollut.

Pepille kuuluu hyvää, se on toipunut leikkauksesta täysin. Se jahtaa edelleen lintuja, haukkuu olemattomille äänille, mököttää siskon työpäivien ajan, viihtyy yksin lattialla ja hoitaa pupujaan niinkuin aina ennenkin. Sterilisointi ei siis ole vaikuttanut luonteeseen mitenkään merkittävästi, ehkä se on vähän vauvamaisempi kuin ennen, mutta muuten täysin oma itsensä. Ruokahalu on kuitenkin lisääntynyt aivan tajuttomasti ja nappulat katoavat kupista siltä seisomalta kun se ne eteensä saa.

2 kommenttia:

  1. Ihana kalastelija. <3 Täällä kans yks talviturkin jo ajat sitten heittänyt. Nykyään uidaan lähes päivittäin milloin missäkin lätäkössä, lammessa, ojassa tai purossa. :D Pitäis Jerryä varmaan lähteä pian jonnekin järven rannalle lähteä viemään, että se pääsis kunnolla uimaan sydämensä kyllydeestä. Vesipedot. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi että! :D Meillä on tosiaan tossa lenkkireitin varrella, muutaman sadan metrin päässä tommonen aika huonokuntoinen hiekkamonttu, jonne toi pääsee kalastelemaan. Eipä se siitä ohi suostu kävellä enää, jos ei veteen pääse ja kummasti tulee koiraan vauhtia, jos lähdetään lenkille kys. montulle päin :D

      Poista