Sivut

tiistai 18. helmikuuta 2014

En vaihtais sekuntiakaan


"Somebody wants you /  Somebody needs you / Somebody dreams about you every single night / Somebody can't breathe without you, it's lonely"

Bella saa mut hymyilemään. Se tietää koska mä tarvitsen sen iloisia silmiä ja lihavia tassuja. Oon löytänyt sen parina iltana suihkun oven takaa. Koira, joka yleensä kiertää pesuhuoneen niin kaukaa kuin vain voi makasi oven edessä ja odotti mua. Siellä se istui iloisen näköisenä sukka suussa, jonka se oli kaapista napannut.

Uskomatonta ajatella, että se on tallustanut mun vierelläni jo seitsemän vuotta, saanut mut hymyilemään joka ikinen päivä seitsemän vuoden ajan ja tehnyt mut onnelliseksi sen hömppä jutuilla. Seitsemän vuoden aikana, se on opettanut mulle niin tavattoman paljon. Se on koira, jollaisesta osasin vain haaveilla, koira joka vei sydämeni. En vaihtaisi sekuntiakaan kuluneista vuosista pois. Jokainen hetki sen kanssa on tärkeä, jokainen tuleva hetki sen kanssa on vieläkin tärkeämpiä. En usko, enkä halua uskoa, että mun läskitassuni on jo seitsemän. Hurjaa.

Mun on tosi vaikea löytää oikeita sanoja, sellaisia jotka kuvaisivat Bellaa, sitä mitä se on, mitä se on antanut mulle ja miten tärkeä se on. Ehkä mun on vain helpompi sanoa, että se on koira joka on opettanut mut nauttimaan jokaisesta pienestä asiasta.

Seitsemänvuotiasta Bellaa täytyi tietysti juhlistaa asiaan kuuluvalla tavalla -syntymäpäiväkakulla! Toinen oli niin tohkeissaan päästessään kakun kimppuun. Kuorrutetta löytyi kakun ja mahan lisäksi nenästä, leuasta, viiksistä ja korvista.  

12 kommenttia:

 1. Teidät on haastettu! http://paikkajahyppy.blogspot.fi/2014/02/haaste-1.html

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :') Onnea Bellalle!

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut Bellalle! Toivottavasti se kulkee ilonasi vielä monta, monta vuotta :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
 5. Paljon paljon onnea ihanalle Bellalle!

  VastaaPoista
 6. Mahti kuva ♥ Onnee Bellalle :) Meillä täyttää Maisa saman verran syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia!... Oho, Maisakin täyttää jo seitsemän!:D

   Poista