Sivut

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten


Me treenattiin pitkästä aikaa melkein tosissamme. Olin jo aivan unohtanut, miten hyvältä treenaaminen tuntuukaan.

Muistatteko kun tuskastelin sitä, miten Bella ei koskaan opi seuraamaan, eikä se koskaan opi nauttimaan siitä. Tänään voin todellakin sanoa kaiken tuon olevan takana päin. Se oikeasti nauttii siitä. Myönnän seuraamisen olevan kaukana täydellisyydestä, se ei ole lähelläkään täydellistä. Eikä sen tarvitsekkaan olla. Sen tarvitsee olla juuri tällaista kuin se on. Sellaista, että se aiheuttaa mulle joka ikinen kerta kylmiäväreitä ja sellaista, että se on koiran mielestä kivaa! Seuraaminen on vain ihan huippu hauskaa, niin hauskaa ettei Nokkis malta pysyä ollenkaan aloillaan. Terveisin Bella, joka jämäkästi potkii tassuillaan maata, ulisee, pärskii ja vispaa häntää. Hassu otus.

Mitä tulee itse treeneihin, Bella oli huippu. En osaa edes kuvailla sitä tunnetta, mikä mulla on Bellan kanssa treenatessa. Se on vain jotain niin....hienoa. Treenailtiin ALO liikkeitä ja Nokkis teki kaiken niin hienosti. Olen varannut kalenterista päiviä muutamille rally-tokon avoimille harjoituksille, päästään mekin pitkästä aikaa treenaamaan kokonaista rataa. Toistaiseksi joudutaan tyytyä vain harjoituksiin, vaikka viime päivien treenit ovatkin nostattaneet kisakuumeen pilviin. Kolmas hyväksytty tulos saa nyt odotuttaa itseään niin kauan, että kisoja tulee vähän lähemmäksi.

Ja jottemme unohda pikku Neposta, voisin mainita sen olleen varsin pätevä pikkukoira, kun treenattiin vähän agility juttuja. Nekku oikeasti osaa vaikka mitä, kunhan se vain rentoutuu ja lopettaa turhan ajattelemisen. Tiedä vaikka sekin pääsisi joskus ihan oikeisiin treeneihin asti. Meidän vesikirpunmetsästäjää saa äänestää Oliverin kuvakisassa (numero 4.)

7 kommenttia:

 1. Haaste! :) http://empsukanblogi.blogspot.fi/2013/08/haastetta-taas.htm

  VastaaPoista
 2. Laita hei joskus videota Bellan treenailuista! :)

  VastaaPoista
 3. http://demoisellelapin.blogspot.fi/2013/09/koska-tuo-edellinen-haaste-oli-kivan.html

  :-)

  VastaaPoista
 4. Haastan sinut: http://koirakkaat.blogspot.fi/2013/09/haasteita.html

  VastaaPoista
 5. Haastoin sinut!
  http://suklaatarinoita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ihan hurjasti kaikille haasteen lähettäneille!:)

  Anna/ Itseasias mulla odottaa kansioissa muutama video klippi muokkausta. Ne on tosin ihan onnettomasta kuvakulmasta kuvattu, mut katotaan jos saisin ne kasattua yhdeksi videoksi tässä joku päivä:)

  VastaaPoista
 7. Jos vielä jää kaipaamaan lisää haasteita:
  http://shetlantilainen.blogspot.fi/2013/09/haaste-nro-2.html
  :D

  VastaaPoista