Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

I just want to feel this moment" Tarvitsen koiran mielen unohtaakseni pahat, muistaakseni hyvät, pysyäkseni uteliaana, oppiakseni olemaan koirani paras ystävä" Onnellisuus, rakkaus, lämpö, lojaalisuus, rehellisyys, ystävällisyys, uskollisuus ja luottamus - kaikki yksissä silmissä. Yhdessä kuvassa. Yhdessä koirassa. Yhdessä hetkessä. Kyseinen kuva herättää mussa ihan uskomattoman paljon tunteita ja ajatuksia. Mutta ennen kaikkea se saa mut hyvälle tuulelle.

Olenko ainoa, jolle tuo ihan tavallinen räpsy aiheutta näin paljon ajatuksia, niin paljon etten osaa edes kirjoittaa niistä? Vai jäikö joku muukin vain tuijottamaan kuvaa, miettien mitä tuon pieni mieli pitää sisällään? Jäinkö minä vain tuijottamaan sitä siksi, että siinä sattuu olemaan minun koirani, josta olen muuten harvinaisen ylpeä. En tiedä, mutta sen tiedän että tämä kuva on mulle tärkeä. Tärkeä vain siksi, että siitä välittyy Bellan luonne ja olemus niin hyvin. Toivottavasti se välittyy muillekkin. Jos mun pitäisi kuvailla koirien luonteita kuvien avuilla, tämä olisi vahva ehdokas.

Elokuu vaihtui kuin silmänräpäyksessä ja kesä tuntui vain vilahtavan ohi kaikkien niiden autokoulu stressaamisien ja työ kiireiden ohella. Tämä kesä oli kuitenkin tärkeä ja merkittävä. Ainakin pienen vesikirpun metsästäjän osalta. Se löysi vihdoin itselleen sellaisen jutun, missä se saa olla täysin oma itsensä ja missä sen ei tarvi stressata ympärillä tapahtuvista asioista, mikä on hieno juttu sillä pienikoira paineistuu välillä vähän turhankin helposti. Ajattelin kuitenkin käyttää vielä kokonaisen postauksen kesä juttujen muisteluun, joten ei niistä sen enempää.

Viimeinen viikko on otettu vähän liiankin rennosti, ollaan vain lenkkeilty, ulkoilutettu kameraa ja kerätty voimia tulevaan arkeen. Oonkin jo hetken ehtinyt kaivata "normaalia" arkea. Saan taas ottaa itseäni niskasta kiinni ja kunnostautua treenaamisen suhteen. Toivon mukaan syksy tulee olemaan kiireinen niin kisojen kuin treenienkin suhteen. Jokaisen koiran päänmenoksi on kyllä suunniteltu kaikenlaista, joten tylsää tuskin tulee olemaan. Multa on toivottu ihan hirveästi jotain mielipidepostauksen tapaista tekstiä, joten jos jollakulla on heittää ideoita otan enemmän kuin mielelläni niitä vastaan. Ihan tavallisia postausehdotuksia myös.

6 kommenttia:

 1. Oikeesti tää blogi on aivan ihana! Noi kuvat on ihania ja noi cavalierit <3<3<3<3 Itsellä on myös cavalier Donna :)

  VastaaPoista
 2. Juu et ole ainoa joka pysähtyi tuijottamaan tuota kuvaa! Nuo silmät.. Joidenkin koirien katseesta vaan jotenkin kuvastuu se uskollisuus, ymmärtäväisyys ja ystävällisyys. Harvemmin näkee ihmisillä vastaavia asioita silmistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten suinkaan ollut ainut.. tuo on kyllä todellakin totta!

   Poista
 3. Olisi mielenkiintoista lukea mietteitäsi cavalierien terveystilanteesta ja rodunjalostuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tästä aiheesta mulla on jo luonnos jossakin, en vain koskaan ole saanut sitä julkaisemisen tasolle. Mutta katsotaan josko se päätyisi näytille vielä teille muillekkin :)

   Poista