Sivut

lauantai 10. marraskuuta 2012

Yhtä tavoitetta lähempänä

Ihan alkuun ois tosi kiva, jos jaksaisitte käydä äänestämässä Bellan kuvaa (numero 4) TÄÄLLÄ ajatttelin, että voisin taas arpoa yhden bannerin äänestäjien kesken. Muistakaa vaan ilmoittaa tästä kommenttilootaan ja laittaa spostinne.

Viime aikoina meillä on ollut ihan huippu onnistuneita treenejä, treenejä jossa mulla on hymi korvis ja koiran häntä vispaa siihen malliin, että hyvä jos ei irti lähde. Tälläisiä treenejä lisää, kiitos!

Me ollaan treenattu nyt edessä istumista ahkerasti ja vinous on (melkein) tipotiessään. Kaikki oli lähtöisin taas (yllätys yllätys) musta. Totta kai se tulee vinoon istumaan kun mä huidon ihan miten sattuu ja Bella ei tiedä mitä & miten tehdä ja minne mennä. Heti alkoi sujua paremmin kun "lopetin ohjaamisen" ja suoristin selän. Bella tajus tosi nopeaa, et mitä mä siltä hain, jälleen siis vika löytyi sieltä hihnan toisesta päästä;) Niin kuin edellisissä postauksissa oonkin maininnut, on seuraaminen alkanut sujua todella hyvin. Bella innostuu niin paljon, että nyt on tullut ongelmaksi kyltti: ISTU, 1.aske, 2.askelta, 3.askelta. Se saattaa ruveta ravatessa edistämään sen verran ettei se sitten kerkeäkkään istahtaa ihan sivulle vaan jää vähän edemmäksi/vinoon. Tämä otetaan siis seuraavaksi kohteeksi, pitää kuitenkin olla varovainen ettei seuraaminen kärsi. Sillä nyt se on sellasta seuraamista, mitä mä silloon alkuun lähdinkin tavoittelemaan: iloista&rentoa.

Nekku näyttää lähinnä tältä kun me treenataan:
(Tästäkin kuvasta tosin puuttuu se pikkukoiran silmien loisto, ja yleensä se on iloisemman näköinen)
Pikkis on niin täpinöissään kun on sen vuoro päästä treenaamaan, eihän se meinaa pysyä edes karvoissaan kun on niin kiirus. Pärskitään ja loikitaan minkä keritään. Viis suoritus tyylistä kunhan on hauskaa! Nekun kans ei tosiaan olla kovinkaan tavoitteellisesti treenattu, kunhan otetaan pikku juttuja, mistä neiti innostuu ihan hurrrjasti!:)

Pepin korvat on edelleen oikea murheen aihe, saa nähdä joutuuko niitä operoimaan vielä jossain leikkaussalissa, toivottavasti ei! Sillä on taas korvat tosi huonossa kunnossa ja tuntuu et niis on jatkuvasti joku tulehdus päällä. Lisäks ell. on tosiaan sanonut et tolla on aika ahtaat korvakäytävät.. pitää olla alku viikosta eläinlääkärin kans yhteydessä ja katotaan mitä noiden kans nyt tekis. Peppi on ollut oikein mielissään sataneesta lumesta, varsinkin jälkien seuraaminen on ihan huippu kivaa puuhaa niin Pepin kuin Bellankin mielestä. Kissan jäljet on ihan parhaimpia, oravien ja pupujen jäljet tulee hyvänä kakkosena. Hauska seurata kun ne kulkee jälki jäljeltä upottaen kuononpäänsä lumeen.  Nyt on siis todistettu et osaa ne nenujaankin käyttää, jos niin haluavat :)

Pepin kans ei olla treenattu mitään sen ihmeempiä, normi temppuja yms. Sen mukaan, miten sitä kiinnostaa. Toisinaan se on täpisemäs mukana kun treenaan B.n ja N.n kans, toisinaan se tyytyy katselemaan sivummasta:)

14 kommenttia:

 1. Ääni Bellalle :)

  jumpsku@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Äänestetty (:
  marijarvinen99@windowslive.com

  VastaaPoista
 3. Äänestin Bellaa :]

  jande097@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Äänestetty!
  lapponianherder@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Ääni annettu Bellalle :)

  maria.fo@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ääni annettu Bellalle!

  nallekarhu1@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. kiitoksia kaikille äänestäjille!:) pitää vähän tuumailla, jos teitä tulee kovin paljonkin että arvonko vielä toisenkin:)

  VastaaPoista
 8. Äänestin :)

  yasmin.eklund@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ääni lähti Bellalle :)

  oosa__@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Saitte kysymyshaasteen meidän blogista :) http://tassujakahdeksan.blogspot.fi/2012/11/moninkerroin-haasteita.html

  VastaaPoista
 11. Bellaa äänestetty =)

  tanja.nummelin@netti.fi

  VastaaPoista
 12. Äänestin :) hurttateam@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Äänestin :)

  pauliina.jaakkola2@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. kiitos kaikille äänestäjille! arvonta on suoritettu virtuaalisen tulosautomaatin avulla ja arpaonni suosi tällä kertaa Tanja Nummelinia sekä PauGea! otan teihin spostilla yhteyttä

  (ja te joita arpaonni ei suosinut niin multa voi satunnaisesti kysellä kyllä bannereita, teen silloin tällöin inspaavista ohjeista. yhteyttä muhun saa spostilla, petsiessä tai blogin kautta:))

  VastaaPoista