Sivut

maanantai 18. lokakuuta 2010

Lokakuiset "polskuttelut"


Niin se vaan on että meidän yksi huisku uskaltautui uimaan Lokakuussa!Tai no uimaan ja uimaan,miten sen nyt ottaa..

Lähdettiin siis päivällä jälleen juoksuttamaan sille samalle montulle koiria.Bella ja Nekku aloittivat riehumisen normaaliin tapaan,ja Peppi seurasi sivusta tavalliseen tapaansa,ottaen välissä pieniä spurtteja.Lehdet lenteli puista tuulen puhaltaessa voimakkaasti,niitä lenteli sinne tänne,myös veteen.Nekun nähdessä lehdet leikki loppui kuin seinään ja salamana se oli vedessä lehtien kimpussa,en edes kerinnyt tajuta mitä tapahtui!Siellä se mahaa myöten kalasteli lehtiä vedestä!Bella ja Peppi inhoavat vettä ylikaiken,joten ei mun mieles käyny aavistuskaan et se sinne veteen hyppäis,no toisin kävi!Ei kun äkkiä koiraa kalstamaan ja nopiaa kotia lämmittelemään,onneksi lämpöasteet oli plussan puolella(+8)ja montulta on meille kotia parisenkymmentä metriä.Kotona sit Pesin Nekun,vesi kun ei mitään puhdasta ollu.Ihme kyllä veteen se menee,mutta suihkua inhoaa ylikaiken!
No ollaanpa nyt ainakin viisaampia ja pidetään Nekku näin talvis aikaan pois veden läheltä!

Muuta ihmeellistä ei juuri ookkaan tapahtunu,tänään on jonkin verran enemmän lenkkeelty,Bellan kans taitiin käydä kuudella lenkillä ja Nekku ja Peppi pääsi sitten viidelle(?)
ilmoittauduttiin myös agin hallikaudelle,saadaan meidänkin halliin nytten tekonurmi!Nekkukin pitääs nyt ilmoottaa alkeiskurssille jonoon,joulukuus ku se tulee jo vuoden :OHui kauhia kun aika onki menny vaan nopiaa,justhan se oli pikku napero,joka mahtu nukkumaan kaulanpäällä ja sehän olikin sen lempipaikka;)

Pepille kuuluu ihan normaalia,en tiedä mikä tota oikeen vaivaa,ku meillä on kolme jätti pupua(yks kullakin koiralla)Peppi on ruvennu "hoitamaan" niitä.Aina ku ollaan kotona se nukkuu niitten päällä,Bella,eikä Nekku saa mennä lähellekkään saatika sitten että se mut päästäis.Lenkille ei suostu lähtiä,viimeeseen asti jänis roikkuu suusta,sit se aina ulisee ja nuolii niitä:OLiekö jotain valeraskautta?Pitäis varmaan kokeella piilottaa noi johki ja kattoa,miten se reagoi.

kuka sano että meidän Bella tykkää kepeistä?;)

4 kommenttia:

 1. Valeraskaus luulisin. Kannattaa piilottaa puput silloin kun koira ei näe ja antaa niiden olla sitten piilossa niin kauan että menee ohi. Mukavampaa koirallekkin :) Meillä Misty on valeraskaana usein, sille ei voi antaa mitään vinkuvia leluja kun alkaa heti hoivaaminen..

  VastaaPoista
 2. Susanna/joo,niin mä itekki vähä aattelin,B.ki ollu aika useesti valeraskaana,se tosin hoitaa pikkusia haukkivia koiria,aina juoduttu kaikki lelut piilottaa:Dpitää laittaa noi johki hyvään jemmaan;)

  -Milla

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi miten ihania kuvia taas sulla <3 Ja varsinkin tuo otsikon kaikista vasemmalla oleva kuva!

  Fialla oli ekojen juoksujen aikana valeraskaus ja se just hoiteli kaikkia pehmoleluja. (Frenda nyt tekee sitä ihan joka päivä :D) Että piilota vaan niin ei äidilliset vaistot herää liikaa :) Frenda kyllä tulee surulliseks jos sen lempilapset piilottaa, mutta eiköhän Peppi unoha ne kohta :)

  VastaaPoista
 4. kiitoksia!:)

  joo,piilossa taitaakin just nyt olla,ku Emmin käsin ne hävittää:DMeillä ku Bellan "pennut"piilotettiin se oli kans aluks vähä ihmeissään,mut unohti ne kyl sit samana päivänä:D
  -Milla

  VastaaPoista