Sivut

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Hieno ilta takana

Otettiin sitten koiratkin epiksiin joukkoon,kun mittari näytti vain +25astetta.Paikalla olimme jo puoli kuudelta,käytimme koirat lenkillä ja saimme hyvän varjoisen paikan,missä oli tosi viileää.Sitten aloimme rakentaa 1-luokan rataa(olimme siis töissä)Varsinaiset kisat alkoivat n.vartin vaille seitsemän.Ilmoitettiin sekä Bella&Peppi Mini mölliin ja lisä startilla 1luokkaan.

Mölli rata oli suhkot helppo,Eniten esteistä epäilytti pöytä.Rataan tutustumisen jälkeen olimme Bellan kanssa aika alku päässä.Rata alkoi hyvin,pudotti yhden riman.Pöytäkin sujui mallikkaasti.
Bellan jälkeen oli heti Pepin vuoro.Peppi karkasi kerran,ja huomasi ettein sillä innostus oikeen riitä teki pari kieltoakin.
Mölli luokan jälkeen oli palkintojenjako ja yllätykseksi Bella oli hienosti kolmas!oon kyllä niin ylpee likasta ja ihanneaikakin alittui kivasti!:)


1-luokan rata oli hieman haastavampi,muttei mikään kovin paha,siinä oli jälleen pöytä,putki puomin alla,kepeiltä putkelle,hankalasti.Bella suoriutui radasta muuten hyvin mutta ne kepit..niiltä sateli virheitä 15vrp.Muuten puhdas rata(wau)Peppiä taasen ei huvittanut _yhtään_ se karkas jo lähdös mun työ,eikä halunnu suorittaa esteitä,karkaili siinä muutamaan otteeseen,sitten Emmi pääsi pari estettä eteenpäin,mutta peppiä ei kiinnostaanut,joten keskeyttivät radan sitten.
kuva:(c) Jenna kivimäki

Tässä vielä tulokset:
Mini mölli:
Peppi>5,k,hyl
Bella>5>-16s>sij3.

Mini 1
Peppi>k,k,hyl
Bella>5,5,5

kaiken kaikkiaan mukava ilta,osallistujia oli paljon,aikaa meni ehkä yli kolme tuntia(?)viime kerralla kun oltiin meni reilu tunti.

2 kommenttia: