Sivut

maanantai 3. helmikuuta 2014

Onnellinen


Rally-tokosta on tullut meille ihan älyttömän tärkeä harrastus hirmu lyhyessä ajassa. Sellainen harrastus, jota en koskaan uskonut enää agilityn jälkeen löytäväni. Rally-toko vain on ja vie mennessään. Se on oikeasti sellainen harrastus, josta me nautitaan. Harrastus, joka vie niin mennessään, että kaikki ympärillä olijat vain häviävät. Kisatilanteetkin on sellaisia, joissa ollaan vain me. Ja just sen takia me kisataan ja harrastetaan tätä lajia.

Mä toivon, että vaikka rally-toko virallistuukin 1.5.2014 (mikä on tietysti älyttömän hieno juttu) niin se pysyy silti sellaisena hauskana ja yhtä rentona kuin se on tähänkin asti ollut. Meidän saavuttamat kaksi hyväksyttyä tulosta nollaantuu nyt sitten virallistumisen myötä, joten joudutaan aloittamaan alokasluokka käytännössä ihan alusta. Toisaalta ihan mukava aloittaa täysin puhtaalta pöydältä, vaikkei vanhoissakaan tuloksissa valittamista ollut.. päinvastoin!

Oon tällä hetkellä aivan intoa täynnä. Etelä-Pohjanmaa on (vihdoinkin!) ryhdistäytynyt myös rally-tokon suhteen, joten me päästään kisailemaan tänä vuonna useaan otteeseen! Unohtamatta tietysti Kalajoen (mihin on muuten aivan pakko päästä, ihan vain pikku kalastelijan tähden) ja Kannuksen kisoja.

Treenattu ollaan, mutta eipä noista kerta toisensa jälkeen hienommista olohuone suorituksista erityisesti raportoitavaa ole. Bella vain on niin super. Tämänkin tesktin tarkoitus oli kai vain kertoa miten innoissani mä oon meidän tulevista kisoista... Nekkukin on treenannut sinnikkäästi, innostumalla toisinaan vähän liikaakin.

Mitä meille sitten muuten kuuluu? Pienimusta sai antibiootti kuurin ientulehdukseen (ja "mädäntyneeseen") hampaaseensa. Kuurin loputtua Pörri onkin sitten yhtä hammasta köyhempi. Voitte vain kuvitella miten kauhulla mä tuota päivää odotan, tapani mukaan kun ylireagoin kaikessa. Muuten meille ei kuulu mitään erikoista. Sitä samaa vanhaa: lenkkeilyä, treenailua, nukkumista, vähän syömistä ja toisinaan (ainakin yritys on kova) kirjoituksiin valmistautumista.

psst. Bellan ja Nekun kuvia voi kaikki halukkaat käydä äänestämässä meidän paikallislehden kuvakilpailussa. Kuviin pääset TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

5 kommenttia:

 1. Oi kuin ihana kuva!;3 Auts eli yks hammas lähtee... Millaista se rally-toko siis on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo:/ sen verran pahan näköinen & heiluu, niin ei sitä tonne suuhunkaan voi jättää ettei levitä tulehdusta pidemmälle kuin siihen ikeneen :S "pikku vaivojahan" noi on, mut sellasia kuitenkin jotka pitää hoitaa ja vaatii sen rauhoituksen (ainakin)

   Rally-toko on oikeastaan seikoitus agilityä,tokoa ja koiratanssia.. ihan huippu mukava ja rento harrastus!:D Mä olen rally-tokosta kirjoitellut postauksen viime vuoden puolella (http://huiskuhantammme.blogspot.fi/2013/02/hymyssa-suin-hanta-heiluen.html) kannattaa selata läpi! samoin RT-yhdistyksen sivuilta löytyy hyvin infoa ko. lajista:)

   Poista
 2. Olipa jännä huomata että oot ep:ltä (oonkohan joskus kommannu saman asian...?) kun ittekkin täällä asustelen : ) Onko nuo kisakalenterissa olevat 9.2 mätsärit LAGU:n ja jos on niin saako tulla moikkaamaan jos tunnistan kun itsekkin sielä mätsäilemässä : )

  http://jennijapate.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo on ne:) En oo vielä lyönyt kyseistä mätsäriä täysin lukkoon, mut jos paikalle eksytään niin toki saa tulla :)

   Poista