Sivut

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lips lips lipaisuja

Päätin taas opettaa koirille petsien temppuringin uuden haasteen, tällä kertaa temppuna siis "lipaiseminen".
Bella joutui heti "uhriksi" kun sopivasti siinä mun jalkojen alla makaili :D No yritin ensin saada sen lipaisemaan kuonoaan, annoin namin ja odotin valmiina palkkaamaan josko lipaisis. Mitään ei tapahtunut, yritin uudestaan ja sitten taas uudestaan. Bellakin rupes jo kyllästymään kun ei tajunnut mitä siltä odotan ja antoikin sitten tassua oikein toden teolla. En viittinyt sit enää jatkaa sen hämmentämistä vaan siiryin seuraavaan eli Nekkuun. Nekku taas ylitti mun odotukset hoksaamalla heti jutun idean. Annoin ensin makupalan->lipaisi kunoa->palkka & JES-sana. Muutama toisto, jonka jälkeen lisäsin käskyn. Pari toistoa ja nyt Neksneks osaa jo lipaista käskystä! pikku lips lips kettu. Pepin kanssa päästiin tosi hyvään alkuun, se jo nuolaisee kuonon päätä makupalan saatuaan, seuraava vaihe onkin sitten käskyn lisääminen.(Pepistäkin lähi päivinä video)

Video Nekun lipaisu harjoituksista:

pienentäkää videon äänet, mun ääni kuullostaa ihan kamalalta, mitenhän toi kamera sen taas noin vääristi:D
 
Viikonloppu tuli vietettyä nenä tietokoneen ruudussa ja vahdattua Cruftsin live lähetystä:D
Kevät tekee kovasti tulojaan, ja sitä myötä kalenteri on alkanut pursuta koiramaisista menoista, suunnitelmia on vaikka kuinka paljon, nähtäväksi jää mihin kaikkialle sitä loppu viimein päästään. Vaasan näyttelyynkin lähti ilmot, ihan viime tipassa.Ai miten niin aina matti myöhäisiä?

Koirat ovat nauttineet lämpimistä säistä oikein toden teolla, Peppi saattaa loikoilla terassilla auringossa monta tuntia ja Peppimäiseen tapaan herätä aina räksyttämään naapureille.Bella sen sijaan kierii minkä kerkeää ja Nekku auttaa kesää syömällä lunta!
Ainut ikävä asia on pyöräteiden sulaminen ja lumen & jään alta paljastuva 5cm sora & hiekka kerros joka ottaa kyllä todella ikävästi koirien tassunpohjiin, varsinkin Bellan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti