Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2011

Villiä menoa..

Eilen illalla päätin mennä Nekkua leikittämään vähän pihalle, kun eivät olleet päässeet yhtä lenkkiä enempää kuumuuden takia. Otin sitten pehmo koiran ja voi että kun pieni oli niin innoissaan. Se juoksi täysiä lelun peräs kanteli sitä ylpeänä, ohessa harjoiteltiin muutamia temppujakin hyvin sujui pikku likalta. Eniten mua hämmästyttää miten paljo virtaa tolla oikeesti on. Me leikittiin varmasti yli tunti yhtä mittaa ja koko sen ajan toi juoksi, juoksi hyppi ja juoksi vielä vähän lisää. Nekku on oikein durasel pupu. Sain sen vihdoin sitten väsytettyä sen verta, että jaksoi rauhassa odottaa paalussa sen aikaa kun treenailin Bellan kanssa. Huomasin myös et Nekku kuumuu aika herkästi tai se rupeaa innoissaan "vauhkoamaan" Ja Nekun lempi leluja on muuten ehdottomasti kivet! mitä isompi kivi, sen innokkaammin pikku likka sitä noutaa.

Bellan kans otettiin ihan vaan peruuttamista, vitsi liero oli innoissaan kun pääsi peruuttamaan!:D Sit otettiin vähä paikallaoloa ja luoksetuloa, enpä niitä kauaa jaksanut ottaa kun luoksetulossakin likka vaan löntysti kaikessa rauhassa. Okei annettakoon se anteeksi, kivet selvästi pisteli tassunpohjia:/ No sitten sainkin loistavan idean. meillä on pihas kolme sellasta "koriste" puuta, laitoin sitten Bellan kiertämään,pujottelemaan ja tekemään kahdeksikkoa niissä. Se innostu todella paljon, kiertäminen on ehdottomasti ton bravuuri se onnistuu kaukaa lähettämällä, läheltä yms. Se jopa osaa tehdä aika itsenäisesti kahdeksikon. Otin sit vielä Nekunkin kiertelemään puuta muutaman kerran.

Peppi oli eilen agi harkois, enpä niistä nyt voi kirjoittaa kun en mukana ollut. Mutta oli kuulemma vauhtiakin löytynyt ihan mukavasti. Bellan kans jätettiin taas välistä, ei noi sen tassut tykkää yhtään siitä alustasta lynkkäämiseksi/kävelemistä se vaan on, turha kiusata pientä:/

Tänään illalla sit lähettiin serkkujen työ, koirat pääsi tietty mukaan. Näkivät ensimmäistä kertaa elämässään pupuja, Bella ihan innoossaan häkin lävitte haisteli niitä häntä pystys ja koko ruumis jäykkänä, liekö vaani saalistaan;) Ei kuitenkaan haukkunut. Peppi olikin sitten enemmän "tappolinjalla" ja saikin vain vilkaista muutaman metrin etäisyydeltä. Ei sekään kunnolla haukkunut mut piti just sellasta "vauhkoamis ääntä" Nekku ei edes vilkaissutkaan kaneja. Kissojakin yritettiin pyydystää...
Oon kyllä todella tyytyväinen Bellan&Nekun käytökseen ja todella yllättynyt Nekun. Bella antoi serkkujen silittää/rapsuttaa/taluttaa eikä se stressannut yhtään. Yleensä jos serkut on meillä kyläilemäs niin nuorimmaiset tuppaa ahdistelemaan välistä Bellan mielestä liikaakin ja vetää herneet nokkiinsa. Nyt se näytti jopa nauttivan kaikesta huomion määrästä. Nekku meidän pelkuri, antoi lapsien koskea vaikkakin hieman kyyristeli. Lipaisi jpa yhtä;) liekö erehtyi henkilöstä vai ihan vaan nuolaisi. No samapa tuo pääasia et likka oli ihmisiksi ja antoi itseään koitella. Peppi taas.. no Peppi oli Peppi kukaan ei saisi koskea saatika katsoakkaan sen päälle, kyllä se sitten illan mittaan vähä rauhoittuu eikä ollu niin diivaileva;)

p.s ulkoasu vaihtutaas, tai no oikeastaan otsikkokuva. Toivoisin kuitenkin palautetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti